Een betaalautomaat kopen voor je onderneming


pinapparaat
0
Categorieën: nieuws

Als je besluit om een betaalautomaat te kopen voor je onderneming dan zijn er meerdere opties waar je voor kunt gaan. Iedere soort betaalautomaat heeft zo zijn eigen voordelen. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de beste keuzes hieronder voor je uiteen te zetten:

pinapparaatCountertop Chip en PIN automaten – ideaal voor bedrijven die betalingen willen doen vanaf een vaste locatie in hun bedrijfspand. De terminal maakt gebruik van een kabel en moet in een stopcontact worden gestoken. Hij kan worden aangesloten op je telefoonlijn of op je breedbandnetwerk met behulp van een Ethernet-kabel.

• Portable Chip & PIN machines – de naam zegt het eigenlijk al wel. De handset maakt verbinding met het basisstation via Bluetooth, zodat je betalingen van tot wel 50 meter afstand van het basisstation kunt uitvoeren. De terminal wordt geleverd met een basisstation die aan de balie kan worden aangesloten om op te laden. Het is echt handig als je betalingen gemakkelijker wilt maken voor je klanten. Je kunt de betaalautomaat namelijk direct naar hen toebrengen. Deze oplossing is perfect voor bars, pubs, cafés en restaurants.

• Mobiele chip en PIN automaat – je kunt overal betalingen accepteren met een sterke mobiele verbinding. Deze betaalautomaten maken gebruik van een Simkaart om verbinding te maken met een mobiele netwerk dat beschikbaar is voor het verwerken van transacties. Hij kan ook worden aangesloten op een micro USB-kabel als je de reader in de auto moet opladen. Als je klaar bent met de betalingen, kun je het apparaat ’s nachts laten opladen.

Voor meer informatie of het aanschaffen van een pinapparaat, kun je eens kijken bij leverancier Paqar.