Een kassasysteem voor winkel en webshop


0
Categorieën: nieuws

Er zijn weinig winkels zonder webshop, het aandeel webshops zonder winkel is groter. Toch is het slim, ongeacht of je op dit moment wel of geen fysieke winkel en wel of geen webshop hebt voor een kassasysteem te kiezen dat goede integratie dan wel koppeling biedt. Integratie tussen kassa winkel en kassawebshop is ontzettend belangrijk, het maakt onder andere voorraadbeheer een fluitje van een cent en ook het beheren van financiën wordt er een stuk makkelijker door.

Kies altijd voor een alles in een oplossing, je weet nooit wat de toekomst brengt.

Software voor kassa’s

Het is wel zo prettig werken als je offline en online kassa verbonden zijn aan dezelfde backoffice software. Gemak is altijd ons uitgangspunt geweest. Wij vinden dat je als ondernemer altijd real time inzicht moet hebben in de cijfers van het bedrijf, of dat nu gaat om voorraadcijfers, omzet of afschrijvingen.

Vendor lock-in

Niet zelden zien wij dat concurrenten de klant verplichten om, wanneer zij het fysieke kassasysteem onderbrengen bij een bepaalde partij de klant verplicht wordt om ook de website onder te brengen bij het bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat het lastig is voor de klant om over te stappen naar een andere aanbieden wanneer hij / zij niet tevreden is. Dit noemen we een vendor lock-in, als leverancier maak je een klant afhankelijk voor product en diensten.

Koppeling winkel en webshop

Wij zijn van mening dat een leverancier relatie alleen kan floreren wanneer er sprake is van win-win situatie. Als een klant om wat voor reden niet tevreden is met ons kassasysteem dan is hij / zij vrij om te gaan.

Daarom verplichten wij onze klanten niet om een bepaald website platform te gebruiken, wij bieden standaard koppelingen aan voor onder andere WooCommerce, Amazon, Shopware, Bol.com, Magento, Shopify en PrestaShop.

Maak jij gebruik van een ander platform? Dat is waarschijnlijk geen probleem, en mocht het wel een probleem zijn dan hoor je dit natuurlijk van te voren van ons.